Ce este www.cervical-spine.com ?


Acesta este un concept complet nou și unic, o procedură medicală ce are ca scop de a verifica poziția vertebrelor Atlas și Axis  și dacă sunt deplasate să fie corectate și puse la locul lor.

Experiența arată că atunci când Atlasul nu se află în poziția sa corectă, funcționarea normală a organismului și regenerarea sa naturală, pot fi afectate.

www.cervical-spine.com folosește o metodă absolut nouă în această procedură și nu se încadrează în categoriile masajelor, operațiilor sau manipulărilor.

Fiecare persoană are potențialul de Regenerare în ea.
Corecția atlasului și activitățile anterioare pentru a stimula mușchii sunt cheia ca să poată corpul să realizeze optim potențialul său de regenerare.

În fiecare celulă se află aceleași gene, care conțin codul pentru dezvoltarea întregului corp și a fiecărei structuri.
Cu toate acestea, în celule se activează în mod diferit gene diferite și de aceea celulele organismului au forme și funcții diferite.

 

Ce se întăplă?

Sub influența semnalelor din mediul exterior (epigenetică), a factorilor chimici sau fizici - de exemplu, prin apăsarea diferitelor puncte,în general este posibil că fiecare genă care este responsabilă de regenerare să fie activată, cum ar fi structurile vătămate și multe funcții ale corpului pot fi direcționate în direcția vindecării.

Acest proces este organizat în mod ideal de către organism absolut singur, în cazul în care condițiile sunt prevăzute din timp:

1.     Furnizarea suficientă de oxigen și nutrienți a țesuturilor afectate.

2.     Eliminarea corecta a produselor de metabolism.

3.     Coordonarea corectă vegetativă (neuronal) a  segmentului sau regiunii deteriorate cu ritmul corespunzător.

4.     Control activ de către creierul mișcărilor și proceselor din corp.

Pentru cine este recomandat www.cervical-spine.com?

1.     Pentru cei care nu cred că suprimarea simptomelor bolilor cu molecule chimice, poate să fie soluția potrivită pentru a regenera echilibrul intern și starea sănătății organismului.

2.     Pentru persoanele care acceptă că ele singure sunt responsabile pentru propria lor sănătate.

3.      Pentru persoanele care cred că problema acestui loc poate fi cauza pentru tulburările funcționale în întregul sistem al organismului.

4.     Pentru persoanele care cred că suferințele lor nu sunt doar din cauza naturii psihosomatice sau legate de vârstă.

5.     Pentru persoanele care cred că o soluție relativ simplă poate duce organismul să-și recupereze propriul său echilibru intern.

 

Pentru cine NU ESTE recomandat www.cervical-spine.com?

1.     Pentru persoanele care caută o soluție la un anumit diagnostic și după aceea cer un rezultat anume sau să fie vindecați de o anumită boală.

2.     Pentru persoanele care au o gândire mecanicistă.

3.     Pentru cei care se așteaptă ca cu această procedură o să le fie anulată sau  modificată următoarea intervenție sau prescrierea unei noi tablete împotriva ...

4.     Pentru persoanele care cred că tratamentul oferit poate rezolva toate problemele și bolile lumii.

 

De ce www.cervical-spine.com?

Pentru că doar corpul dvs poate să se revindece singur…

 
E-Mail
Anruf
Karte
Infos