Какво е  www.cervical-spine.com?

Това е напълно нова,уникална по своята същност концепция,която не е медицинска процедура ,имаща за цел да провери положението на прешлените Атлас и Аксис,и ако те са разместени да бъдат

съответно коригирани.Опита показва,че когато Атласа не се намира в правилна позиция, нормалното функциониране на тялото и неговата естествена регенерация могат да бъдат нарушени. 

www.cervical-spine.com използва напълно нов подход при тази процедура и не се отнася към категория масажи,операции или манипулации .


Всеки човек  носи потенциал за Регенерация в себе си.
Корекцията на Атласа и предшестващите мероприятия за стимулиране на мускулите са ключа за да може тялото да реализира оптимално
регенеративния си потенциал.


Във всяка клетка се намират същите гени,които съдържат кода за развитието на цялото тяло и всяка структура.
Въпреки това в различните клетки се активират по различен начин различните гени и затова клетките на организма имат различна форма и функция.

Как се случва това?

Под влияние на действието на сигналите на заобикалящата ни среда(епигенетика),химична или физикални фактори-например чрез натиск на различни точки,по принцип е възможно всеки ген,който е отговорен за регенерацията да бъде активиран,като така наранени структури и много функции на тялото могат да бъдат насочени в посока излекуване.

Този процес се организира в идеалния случай от тялото самостоятелно,когато условията за това са предварително осигурени:

1. Достатъчно осигуряване на наранените тъкани с кислород и хранителни вещества.

2.Адекватно отстраняване на продуктите от обмяната на веществата.

3.Правилна  вегетативна(невронална) Координация на увредения сегмент или регион със съответния ритъм.

4.Активен  контрол от мозъка на движенията и процесите в организма.


Когато един или повече от тези  четири фактори са нарушени,нормалното функциониране на организма се затруднява.


За кого е предназначен www.cervical-spine.com?

1.За тези,които  не мислят,че подтискането на симптомите на заболяванията с химични молекули,  може да бъде правилно решение за възстановяване на вътрешното равновесие и здравословното състояние на организма.

2.За хора,които  се приемат като самоотговорни за собственото си здравословно състояние.

3.За хора,които мислят,че проблем на едно такова място,може да бъде причина за функционални нарушения в цялата система на организма.

4.За хора,които вярват,че техните оплаквания не са само от психосоматично естество или от възрастови изменения.


5.За хора,които мислят, че едно сравнително просто решение може да доведе тялото да възстанови собственото си вътрешно равновесие.


За кого НЕ СЕ препоръчва www.cervical-spine.com?

1.За хора,които търсят решение на някаква определена диагноза и след това да изискват определен резултат или да бъдат излекувани от определена болест.


2.За хора,които имат само механистично мислене.


3.За тези,които очакват с тази процедура  да им бъде отменена/променена  следващата  операция или  изписана нова таблетка срещу....


4.За хора,които смятат,че предлаганото лечение може да реши всички проблеми и болести на света. 


Защо www.cervical-spine.com?

Защото единствено вашето тяло има потенциала да се самоизлекува.....

 
E-Mail
Anruf
Karte
Infos