Атеросклерозата е обратим процес !

Остаряването на организма се определя от биологичната възраст  на кръвоносните съдове.

Знаете ли,че остаряването на кръвоносните съдове,или т.н. Атеросклероза е обратим процес.

Атеросклерозата  е причината за развитието на инфарт и инсулт,които от своя страна са причината за края на живота на 33% от населението на света и са най-честата причина за

смъртта на населението изобщо.

Нека обясним по-подробно,какво е атеросклероза:Според Уикипедия-Атеросклерозата е хронично, прогресиращо заболяване, което засяга вътрешния слой на големите и средните артерии на организма. Във вътрешния слой на артериите се отлагат мастни вещества и холестерол и стените на съдовете стават по-дебели и по-твърди.


Тук може да се прочете по-задълбочено и да се намери по-подробна информация за това какво е това и как се развива това заболяване:

Атеросклероза

Но нашата цел ,не е да търсим какви са причините за това заболяване ,а да дадем ясно да се разбере,че подобряването на това състояние е възможно .

Какво предлага стандартната медицина за лечение на атеросклерозата:

1.Лечение на последиците от стесняване  и запушване на кръвоносните съдове:

Поставяне на стендове,които разширяват и стабилизират стената на кръвоносните съдове-наистина една необходимост при тежки травматични разкъсвания и разрушения на артериите,но това са само 5% от всички възможни причини.

В останалите 95% от случаите се поставят стендове с цел профилактика н предотвратяване на образуването на тромбози (запушване на кръвоносните съдове)-една процедура,кояте доста лукративна както за кардиолозите ,така и за болниците,но без доказане ефективност за дългосрочното подобрение на качеството на живот.

За съжаление тези процедури не могат да решат проблема с генерализираната атеросклероза!

2. Добър контрол на нивата на кръвната  захар .

3.Намаляване на нивата на холестерола в кръвта -това се случва с медикаменти (Аторвастатин,Симвастатин и др.)

4.Подобряване на метаболизма ,чрез движение и физическа активност.

5.Промяна в начина на хранене.

Натрупания опит показва ,че така може само частично да се забави развитието на атеросклерозата,но не може се отстранят калциевите отлагания.

За това е необходимо активно действие.


Но вие сте на правилното място и ние ви даваме възможност да решите проблема 

Подмладете кръвоносните си съдове с 10 години!


Благодарение на новите знания ,можете да изчистите кръвоносните си съдове от калциеви отлагания в тях в 80% и те ще станат отново еластични , добре подвижни и проходими.

И така да можете отново да се радвате на живота без болки и да намалите вероятността от развитието  на  инсулт или инфаркт.

Решението ,което ние ви предлагаме се състои от 10 вливания на хилаза ,която превръща калциевите отлагания в гел и така ги отстранява безопасно и безболково от кръвоносните съдове.Само и единствено при нас:

www.cervical-spine.com


 
E-Mail
Anruf
Karte
Infos